adidasi nike ieftini
LIVRARE RAPIDA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 338 RON
RETUR GRATUIT SI SIMPLU

Declaratia de Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul ?, are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

 

Nikeairforcero.com Distribution SRL a depus cerere de notificare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP cu nr. 11860 / 19.06.2013.


Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: curierului (necesar pentru a putea expedia comanda).

Doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc.

Dreptul de acces si de interventie
Conform Legii nr. 677/2001, benefiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor.

Cookies

Ce sunt cookie-urile? Cookies este un mic fișier de pe site-ul nostru care se stochează pe hard disk-ul (inclusiv dispozitivele mobile de accesare) utilizatorului. Acest fișier identifică informații specifice despre vizitele anterioare de pe site-uri din dispozitivul respectiv de accesare. Informațiile pot include, de exemplu adresa IP a computerului conectat, data și ora vizitei, URL-ul de acces (pagina web din care a venit un vizitator), paginile web/produse vizualizate pe site-ul nostru, tipul de browser și paginile web care au fost vizitate, etc.. Fișierele cookies expiră fie la sfârșitul accesării pe Internet (după deconectarea aparatului de la site-ul/internet) sau expiră după un timp limitat.
Motivul utilizării: Aceste fișiere și informații compania noastră își propune să le utilizeze, în scopul de a îmbunătăți și a dezvolta serviciile pe care le oferă și furnizează. Utilizarea de cookie-uri permite îmbunătățirea gradului de utilizare a site-urilor web și face mai plăcută utilizarea lor.
Politica de confidențialitate: Noi folosim cookie-uri, astfel încât, pe baza acestor informațiilor/datelor obținute, utilizator nu este identificabil, chiar și atunci când se utilizează alte informații pe care le avem la dispoziție.
Dezactivarea cookie-urilor: Oricând aveți posibilitatea de a schimba setarea cookie-urilor – în browser-ul utilizat, astfel încât să dezactivați cookie-urile sau pentru a preveni stocarea lor, în cazul în care, în mod explicit nu sunteți de acord cu utilizarea lor. Informații în legătură cu dezactivarea cookie-urile pot fi găsite în secțiunea relevantă de „ajutor” în browser-ul utilizat. 
Copyright © 2019 www.nbizloan.com. Powered by adidasi nike ieftini